21 jan 2019

Styremelding 15.01.19

Styremelding 15.01.2019 - Godt Nytt År!

Styremelding 15.01.2019 - Godt Nytt År!

 

Styremeldingene sendes, som allerede varslet, ut elektronisk*. Om du ønsker å motta nyhetsbrev og/eller undersøkelser elektronisk, gi oss beskjed på styret@ulvenborettslag.no.

 

*Dersom du ikke har mottatt styremeldingen elektronisk, er du hjertelig velkommen til å ta med deg et eksemplar fra oppslagstavla.

 

Ekstraordinær generalforsamling 4. desember 2018

Protokoll følger styremeldingen.

 

Varme og elbillading: arbeidet fortsetter i henhold til instruks fra ekstraordinær generalforsamling.

 

Henstilling av søppel og rot i fellesområder:

Vi vil gjerne oppfordre alle til å rydde opp etter seg selv og sine.  Det er ikke meningen at våre naboer skal plukke opp etter oss og det er ikke i orden å sette søppel i fra seg under trappa eller i fellesområder. Det blir mye triveligere for oss alle om vi tar hensyn til hverandre og rydder opp etter oss.

 

Strøing og salting i vinterkulda:

Det er satt ut bøtter med salt i inngangspartiene våre – dette saltet er ment som en mulighet til å kunne strø litt selv på røde dager, i helgene eller ellers når vaktmester ikke er på jobb. På denne måten kan vi forhåpentligvis unngå at noen skader seg dersom det skulle bli holke igjen. Det vil komme spader i bøttene i løpet av kort tid.

 

Vaktmester kommer til å sjekke bøttene innimellom, men dersom det går tomt for salt i oppgangen kan vaktmester kontaktes for påfyll.

 

Grøntprosjekt/mini kolonihage: det kom i vinter inn et forslag om et pilotprosjekt for beboerne i Ulven borettslag vedrørende etablering av en mini-kolonihage.  Initiativtakeren har dessverre ikke mulighet til å kjøre prosjektet i 2019. dersom det er noen ildsjeler som kunne tenke seg å håndtere et slikt prosjekt så ta gjerne kontakt med styret.

 

Brannsikkerhet i borettslaget:

Norsk Brannvern kommer og gjennomfører kontroller i alle leiligheter i uke 4 og uke 5, de begynner rundene på hverdager klokken 17:00

Uke 4: kvartal 1 og 2

Uke 5: Kvartal 3 og 4

Mer informasjon om dette vil bli lagt på www.Ulvenborettslag.no 

 

Med vennlig hilsen

Styret i Ulven Borettslag

styret@ulvenborettslag.no

http://www.ulvenborettslag.no